Vitaros crème

Vitaros crème is een effectieve behandeling voor erectiestoornissen en kan helpen je seksuele gezondheid en zelfvertrouwen te verbeteren.

Online Apotheek: Nederland

24/7

Online Apotheek: Nederland

24/7

Online Apotheek: België

24/7

Erectiestroonis behandeling met Vitaros crème

Heb je last van erectieproblemen? Je bent niet de enige. Ongeveer één op de vier mannen ouder dan 60 jaar ervaart af en toe erectieproblemen. Dit kan een grote impact hebben op je zelfvertrouwen en je relatie. Gelukkig is er Vitaros crème, een effectief medicijn dat je kan helpen een betere erectie te krijgen. Op deze pagina lees je alles over Vitaros crème, hoe het werkt, en waarom het een goede keuze kan zijn voor jou.

Wat is Vitaros crème?

Vitaros crème is een medicijn dat wordt gebruikt om erectiestoornissen (ED) te behandelen. Het bevat de werkzame stof alprostadil, die helpt de bloedvaten in de penis te verwijden, waardoor er meer bloed in de penis kan stromen en een erectie ontstaat. Vitaros crème wordt direct op de penis aangebracht met behulp van een AccuDose applicator, wat zorgt voor een snelle en effectieve werking.

Hoe werkt Vitaros crème?

Vitaros crème werkt door de bloedvaten in de penis te verwijden, waardoor er meer bloed naar het gebied kan stromen. Dit helpt bij het krijgen en behouden van een erectie. De crème wordt direct op de opening van de penis aangebracht, en de erectie kan binnen 5 tot 30 minuten na toediening optreden. De werking houdt meestal 1 tot 2 uur aan, wat sneller is dan Viagra, dat 30 tot 60 minuten nodig heeft om te werken. In klinische onderzoeken rapporteerde 83% van de mannen met ernstige ED die 300 μg Vitaros crème gebruikten een significante verbetering van hun erecties, vergeleken met 26% in de placebogroep.

Voor wie is Vitaros crème geschikt?

Vitaros crème is geschikt voor volwassen mannen die last hebben van erectiestoornissen. Het kan met name nuttig zijn voor mannen die niet goed reageren op orale ED-medicatie of die een alternatief zoeken voor pillen. Overleg altijd met je arts om te bepalen of Vitaros crème de juiste keuze voor jou is, vooral als je andere gezondheidsproblemen hebt of andere medicijnen gebruikt.

Vitaros crème kopen zonder recept

Op dit moment is Vitaros crème alleen op recept verkrijgbaar. Er wordt echter onderzoek gedaan naar de mogelijkheid om het in de toekomst zonder recept (OTC) beschikbaar te maken. Dit zou het voor veel mannen gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot deze behandeling zonder eerst een arts te moeten raadplegen.

Kan iedereen Vitaros crème gebruiken?

Niet iedereen kan Vitaros crème gebruiken. Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals ernstige hartproblemen of lage bloeddruk, moeten dit medicijn vermijden. Ook als je allergisch bent voor alprostadil of andere ingrediënten in de crème, moet je Vitaros crème niet gebruiken. Gebruik Vitaros crème crème niet meer dan 2 tot 3 keer per week en maximaal 1 keer per 24 uur. Overleg altijd met je arts voordat je begint met Vitaros crème, vooral als je andere gezondheidsproblemen hebt of andere medicijnen gebruikt.

Is Vitaros crème veilig?

Vitaros crème is goedgekeurd door medische autoriteiten en wordt als veilig beschouwd wanneer het volgens voorschrift wordt gebruikt. De meest voorkomende bijwerkingen zijn lichte roodheid, jeuk of een branderig gevoel op de plaats van toediening. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen vaak na verloop van tijd. Volg altijd de instructies van je arts op en meld eventuele bijwerkingen.

Wat gebeurt er als je stopt met Vitaros crème?

Als je stopt met het gebruik van Vitaros crème, zullen de erectiestoornissen waarschijnlijk terugkeren naar het niveau van vóór de behandeling. Het is belangrijk om de behandeling te blijven volgen zoals voorgeschreven om de resultaten te behouden. Overleg altijd eerst met je arts.

Belangrijke punten om te weten over Vitaros crème

  • Toediening: Breng Vitaros crème aan met de AccuDose applicator direct op de opening van de penis.
  • Opslag: Bewaar Vitaros crème in de koelkast bij een temperatuur van 2-8°C. Laat het voor gebruik op kamertemperatuur komen.
  • Bijwerkingen: Mogelijke bijwerkingen zijn lichte roodheid, jeuk of een branderig gevoel op de plaats van toediening.
  • Resultaten: Een erectie kan binnen 5 tot 30 minuten optreden en de werking houdt 1 tot 2 uur aan.

Veelgestelde vragen over Vitaros crème

Hoe snel werkt Vitaros crème?

Vitaros crème begint binnen 5 tot 30 minuten te werken en de erectie houdt meestal 1 tot 2 uur aan.

Kan ik alcohol drinken tijdens het gebruik van Vitaros crème?

Alcohol kan de effectiviteit van Vitaros crème verminderen en de kans op bijwerkingen vergroten. Het is het beste om alcohol te vermijden of te beperken tijdens het gebruik van dit medicijn.

Wat moet ik doen als ik een dosis vergeet?

Aangezien Vitaros crème op behoeftebasis wordt gebruikt, is er geen vast doseringsschema. Gebruik de volgende dosis wanneer je deze nodig hebt, volgens de instructies van je arts.

Belangrijk

Lees voor het gebruik van Vitaros crème altijd de bijsluiter. Heb je vragen over dit medicijn? Raadpleeg dan altijd een arts.

Extra informatie

Fabrikant:

Copea Pharma Europe Limited
Medici House, Unit 2, Ashbourne Manufacturing Park
Ashbourne, Co. Meath, A84 KH58
Ierland

Dosering:

300 mcg/100 mg alprostadil

Type:

Crème

Recept nodig:

Ja