Caverject

Caverject is een effectieve en betrouwbare behandeling voor erectiestoornissen met een hoge tevredenheidsgraad onder gebruikers.

Online Apotheek: Nederland

24/7

Online Apotheek: Nederland

24/7

Online Apotheek: België

24/7

Caverject bij erectieproblemen

Caverject wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen bij mannen. Het is een medicijn dat helpt bij het krijgen en behouden van een erectie, waardoor bevredigende seksuele activiteit mogelijk wordt. Erectiestoornissen komen veel voor. Maar liefst 10% van de Nederlandse mannen tussen de 40 en 79 jaar heeft hier last van. Caverject biedt een effectieve oplossing met een hoge tevredenheidsgraad onder gebruikers.

Wat is Caverject?

Heb je moeite om een erectie te krijgen of te behouden? Dan kan Caverject een oplossing voor je zijn. Dit medicijn helpt om een stevige erectie te krijgen die lang genoeg aanhoudt voor seksuele activiteit. Caverject wordt direct in de penis geïnjecteerd en zorgt ervoor dat de bloedvaten verwijden, waardoor er meer bloed in de penis kan stromen en een erectie mogelijk wordt. Dit kan een aanzienlijke verbetering in je seksuele leven betekenen. Onderzoek toont 87% tevredenheid bij gebruikers aan.

Hoe werkt Caverject?

Caverject bevat de werkzame stof alprostadil, die helpt bij het ontspannen van de bloedvaten in de penis. Door deze ontspanning kan er meer bloed naar de penis stromen, wat resulteert in een erectie. Alprostadil bootst een natuurlijke stof in het lichaam na die betrokken is bij het verwijden van bloedvaten. De injectie wordt rechtstreeks in de zwellichamen van de penis toegediend, waardoor de erectie snel kan optreden, meestal binnen 5 tot 20 minuten.

Voor wie is Caverject geschikt?

Caverject is bedoeld voor volwassen mannen met erectiestoornissen. Dit kan zijn omdat andere behandelingen, zoals orale medicatie, niet effectief genoeg zijn of niet goed verdragen worden. Het is ook geschikt voor mannen die vanwege medische redenen geen orale medicatie kunnen gebruiken. Overleg altijd met je arts om te bepalen of Caverject voor jou geschikt is. De arts zal je persoonlijke gezondheidssituatie en de mogelijke oorzaken van je erectiestoornis in overweging nemen voordat hij dit medicijn voorschrijft.

Caverject kopen zonder recept

Caverject kan alleen (online) op voorschrift van een arts worden verkregen. Het is belangrijk om te weten dat sommige onbetrouwbare verkopers proberen Caverject zonder recept aan te bieden. Dit kan gevaarlijk zijn, omdat deze producten vaak vervalsingen zijn of zelfs niet worden geleverd. Koop Caverject nooit online zonder recept, want dit kan je gezondheid ernstig in gevaar brengen. Zorg altijd voor een voorschrift van je arts om zeker te zijn van de veiligheid en echtheid van het medicijn.

Kan iedereen Caverject gebruiken?

Niet iedereen kan Caverject gebruiken. Dit medicijn is niet geschikt voor mannen die allergisch zijn voor alprostadil of andere ingrediënten van het medicijn. Daarnaast moeten mannen met bepaalde medische aandoeningen, zoals ernstige hart- of vaataandoeningen, voorzichtig zijn. Het is belangrijk om met je arts te bespreken of Caverject veilig voor je is, vooral als je een geschiedenis hebt van priapisme (een langdurige, pijnlijke erectie) of andere bloedgerelateerde problemen.

Is Caverject veilig?

Caverject is goedgekeurd door de gezondheidsautoriteiten en is veilig bevonden voor de meeste mannen wanneer het wordt gebruikt zoals voorgeschreven door een arts. Echter, zoals met elk medicijn, zijn er mogelijke bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn pijn op de injectieplaats, lichte bloeding en een langdurige erectie. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam, maar als je een erectie hebt die langer dan 4 uur aanhoudt, moet je onmiddellijk medische hulp zoeken. Volg altijd de instructies van je arts om het veilig te gebruiken.

Wat is er bekend over de langetermijneffecten van Caverject?

Caverject is al vele jaren op de markt en heeft zich bewezen als een effectieve behandeling voor erectiestoornissen. Uit langdurige onderzoeken blijkt dat het veilig en effectief is bij langdurig gebruik. Mannen die Caverject regelmatig gebruiken, rapporteren een hoge mate van tevredenheid en verbeterde seksuele functie. Maar zoals bij alle medicijnen, is het belangrijk om regelmatig met je arts te overleggen om ervoor te zorgen dat het nog steeds de beste behandeling voor je is.

Wat gebeurt er als je stopt met Caverject?

Als je stopt met het gebruik van Caverject, zullen de erecties die je door dit medicijn kreeg, niet meer optreden. Dit betekent dat je mogelijk weer problemen zult hebben met het krijgen van een erectie. Het is belangrijk om met je arts te overleggen voordat je stopt met de behandeling. De arts kan je helpen om een alternatieve behandeling te vinden of aanbevelingen te doen voor andere manieren om je erectiestoornis te beheersen.

Belangrijke punten om te weten over Caverject

  • Toediening: Caverject wordt direct in de penis geïnjecteerd.
  • Opslag: Bewaar Caverject in de koelkast. Na openen kan het bij kamertemperatuur worden bewaard, maar moet het binnen 24 uur worden gebruikt.
  • Bijwerkingen: De meest voorkomende bijwerkingen zijn pijn op de injectieplaats, lichte bloeding en een langdurige erectie. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam.

Veelgestelde vragen over Caverject

Hoe snel werkt Caverject?

Caverject werkt meestal binnen 5 tot 20 minuten na injectie.

Hoe lang duurt de erectie?

Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde duur van een erectie met Caverject ongeveer 67,5 minuten is.

Hoe vaak kan ik Caverject gebruiken?

De frequentie van gebruik moet worden bepaald door je arts, maar meestal wordt aanbevolen om Caverject niet vaker dan driemaal per week te gebruiken, met minstens 24 uur tussen de doses.

Kan Caverject ook worden gebruikt om de oorzaak van erectiestoornissen te onderzoeken?

Ja, Caverject wordt soms ook gebruikt bij onderzoek naar de oorzaak van een erectiestoornis.

Belangrijk

Lees voor het gebruik van Caverject altijd de bijsluiter. Heb je vragen over dit medicijn? Raadpleeg dan altijd een arts.

Extra informatie

Fabrikant:

Pfizer Manufacturing Belgium
Rijksweg 12
2870 Puurs, België

Dosering:

10mcg/ml – 20mcg/ml

Type:

Vials – Flacon – Dual Chamber

Recept nodig:

Ja