Spedra

Spedra wordt gebruikt om erectiestoornissen te behandelen.

Online Apotheek: Nederland

24/7

Online Apotheek: Nederland

24/7

Online Apotheek: België

24/7

Erectiestoornis behandeling met Spedra

Heb je last van erectiestoornissen en zoek je naar een effectieve oplossing? Spedra (met de werkzame stof Avanafil) kan je helpen om je zelfvertrouwen en seksueel welzijn terug te krijgen. Dit medicijn biedt snelle resultaten en heeft een hoog tevredenheidspercentage onder gebruikers.

Wat is Spedra?

Spedra, met de werkzame stof Avanafil, is een medicijn dat wordt gebruikt om erectiestoornissen te behandelen. Erectiestoornissen komen vaak voor bij mannen van alle leeftijden, maar kunnen vooral op latere leeftijd een probleem worden. Dit medicijn helpt om een erectie te krijgen en te behouden, zodat je kunt genieten van een bevredigend seksleven.

Hoe werkt Spedra?

Spedra werkt door de bloedvaten in de penis te ontspannen en de bloedstroom te verhogen wanneer je seksueel gestimuleerd wordt. Avanafil, de actieve ingrediënt in Spedra, behoort tot een groep medicijnen die fosfodiësterase type 5 (PDE5)-remmers worden genoemd. Deze medicijnen helpen bij het reguleren van de bloedstroom naar de penis, wat resulteert in een erectie wanneer je seksueel opgewonden bent. Het unieke aan Spedra is dat het sneller werkt dan andere PDE5-remmers zoals sildenafil (bekend als Viagra). Uit onderzoek blijkt dat de effecten van Spedra al binnen 15 tot 30 minuten na inname gemerkt worden, en bij sommige mannen kan dit zelfs al na 20 minuten zijn bij een dosis van 200 mg.

Voor wie is Spedra geschikt?

Spedra is bedoeld voor volwassen mannen die moeite hebben om een erectie te krijgen of te behouden. Dit kan zijn door fysieke oorzaken zoals diabetes, hoge bloeddruk, of door emotionele redenen zoals stress of angst. Voordat je begint met Spedra, is het belangrijk om met je arts te overleggen. Zij kunnen bepalen of dit medicijn geschikt is voor jouw specifieke situatie en gezondheidstoestand. Vergeet niet dat seksuele stimulatie noodzakelijk is voor Spedra om effectief te zijn, zonder opwinding werkt het medicijn niet.

Spedra kopen zonder recept

Spedra is alleen verkrijgbaar op voorschrift van een arts. Het is essentieel om dit medicijn via een betrouwbare bron te verkrijgen, zoals een apotheek, om te garanderen dat je een veilig en effectief product ontvangt. Koop Spedra nooit online zonder recept, omdat er risico’s verbonden zijn aan vervalste of niet-beveiligde medicijnen. Raadpleeg altijd je arts voor een voorschrift.

Kan iedereen Spedra gebruiken?

Niet iedereen kan Spedra gebruiken. Dit medicijn is specifiek bedoeld voor mannen met erectiestoornissen. Mensen met bepaalde medische aandoeningen zoals ernstige hartproblemen, of die bepaalde medicijnen gebruiken, mogen Spedra mogelijk niet gebruiken. Overleg altijd met je arts om te bepalen of Spedra geschikt is voor jou. Ook voor senioren kan Spedra een uitkomst bieden, maar het is belangrijk om je persoonlijke gezondheidstoestand te bespreken met een zorgverlener voordat je dit medicijn gebruikt.

Erectiestoornissen bij senioren

Senioren hebben vaak last van erectiestoornissen, omdat leeftijd een belangrijke risicofactor is. Uit een recente studie onder mannen van 75 tot 95 jaar bleek dat 72% minstens één seksueel probleem ervoer. De helft van deze mannen gaf aan dat ze moeite hadden om een erectie te krijgen of minder zin in seks hadden. Daarnaast kon 39% van de deelnemers geen orgasme meer bereiken, en 20% was bezorgd over hun seksuele prestaties.

Is Spedra veilig?

Spedra is goedgekeurd door de FDA en andere gezondheidsautoriteiten, wat betekent dat het veilig is bevonden voor gebruik wanneer het wordt voorgeschreven door een arts. Echter, zoals met elk medicijn, kunnen er bijwerkingen optreden. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, blozen en een verstopte neus. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en van korte duur. Het is cruciaal om de instructies van je arts op te volgen voor veilig gebruik van Spedra. Als je bijwerkingen ervaart die aanhouden of ernstig zijn, neem dan contact op met je arts.

Lange termijn effecten van Spedra

Spedra is een relatief nieuw medicijn, maar de werkzame stof Avanafil is grondig onderzocht en veilig bevonden voor langdurig gebruik. Het is belangrijk om te weten dat erectie behandelingen zoals Spedra geen blijvende genezing bieden voor erectiestoornissen. Het werkt alleen zolang je het gebruikt. Als je stopt met Spedra, kunnen je erectieproblemen terugkeren. Overleg altijd met je arts voordat je stopt of verandert van medicatie.

Wat gebeurt er als je stopt met Spedra?

Als je stopt met het gebruik van Spedra, kun je merken dat je erectiestoornissen terugkeren. Dit komt doordat het medicijn je tijdelijk helpt om een erectie te krijgen en te behouden, maar het behandelt niet de onderliggende oorzaak van erectiestoornissen. Het is belangrijk om met je arts te overleggen voordat je stopt met het medicijn, zodat zij je kunnen begeleiden en eventueel alternatieve behandelingen kunnen voorstellen.

Belangrijke punten om te weten over Spedra

  • Toediening: Neem Spedra ongeveer 15 tot 30 minuten voor de seksuele activiteit in. Seksuele stimulatie is nodig om de erectie te krijgen.
  • Opslag: Bewaar Spedra op een droge plaats bij kamertemperatuur.
  • Bijwerkingen: De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, blozen en een verstopte neus. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en tijdelijk.

Veelgestelde vragen over Spedra

Hoe lang werkt Spedra?

Spedra werkt doorgaans tussen 3 en 6 uur, maar dit kan variëren per persoon.

Kan ik Spedra dagelijks gebruiken?

Overleg met je arts of dagelijks gebruik van Spedra geschikt is voor jou. De dosering en frequentie kunnen afhankelijk zijn van je gezondheidstoestand en reactie op het medicijn.

Mag ik alcohol drinken als ik Spedra gebruik?

Het is het beste om het alcoholgebruik te beperken, omdat alcohol het moeilijker kan maken om een erectie te krijgen en de bijwerkingen van Spedra kan verergeren.

Wat moet ik doen als Spedra niet werkt?

Als Spedra niet werkt, neem dan contact op met je arts. Zij kunnen je helpen om de dosering aan te passen of een ander medicijn voor te schrijven dat beter bij je past.

Hoe moet ik Spedra innemen?

Spedra moet oraal worden ingenomen met een glas water. Neem het ongeveer 15 tot 30 minuten voor de geplande seksuele activiteit. Het kan met of zonder voedsel worden ingenomen, maar het werkt mogelijk sneller als je het op een lege maag inneemt.

Kan ik Spedra gebruiken als ik andere medicijnen neem?

Sommige medicijnen kunnen een wisselwerking hebben met Spedra, waardoor het minder effectief wordt of de kans op bijwerkingen toeneemt. Het is belangrijk om je arts te informeren over alle medicijnen die je gebruikt, inclusief voorgeschreven medicijnen, vrij verkrijgbare medicijnen, en supplementen.

Wat moet ik doen als ik een dosis Spedra vergeet in te nemen?

Spedra wordt alleen ingenomen wanneer het nodig is, dus er is geen vast doseringsschema. Je hoeft je geen zorgen te maken over het vergeten van een dosis. Neem Spedra gewoon in wanneer je van plan bent seksueel actief te zijn, volgens de instructies van je arts.

Kan ik een hogere dosis Spedra nemen voor betere resultaten?

Je moet nooit de dosering van Spedra aanpassen zonder overleg met je arts. Als je denkt dat de voorgeschreven dosis niet effectief is, bespreek dit dan met je arts. Zij kunnen je helpen de juiste dosering te vinden of alternatieve behandelingen voorstellen.

Wat moet ik doen als ik bijwerkingen ervaar van Spedra?

Als je bijwerkingen ervaart, zoals hoofdpijn, blozen of een verstopte neus, zijn deze meestal mild en van korte duur. Als de bijwerkingen aanhouden of ernstig zijn, neem dan contact op met je arts. In zeldzame gevallen kunnen ernstige bijwerkingen optreden, zoals een allergische reactie of een aanhoudende erectie (langer dan 4 uur). Zoek onmiddellijk medische hulp als je ernstige bijwerkingen ervaart.

Belangrijk

Lees voor het gebruik van Spedra altijd de bijsluiter. Heb je vragen over dit medicijn? Raadpleeg dan altijd een arts.

Extra informatie

Fabrikant:

Menarini – Von Heyden GmbH
Leipziger Straβe 7-13
01097 Dresden
Duitsland

Dosering:

50 mg – 100 mg – 200 mg avenafil

Type:

Tabletten

Recept nodig:

Ja