Over ons

Op ons kun je rekenen

Bij EurMedi streven we ernaar om accurate, betrouwbare en toegankelijke medische informatie te bieden die het welzijn en de gezondheid van onze gebruikers verbetert. Onze missie is om een brug te slaan tussen medische kennis en de dagelijkse gezondheidszorg van mensen overal ter wereld.

Onze visie

Onze visie is om de beste en meest betrouwbare bron te zijn voor digitale informatie over gezondheid. Door constante updates zorgen we ervoor dat iedereen, waar je ook vandaan komt, makkelijk te begrijpen en nuttige informatie over gezondheid kan vinden.

Partnerships

Onze partnerships zijn zorgvuldig samengesteld om de kwaliteit en de toegankelijkheid van gezondheidsinformatie en medische diensten te verbeteren. We werken nauw samen met Treated & Dokteronline, twee door de overheid goedgekeurde partners.

Samenwerking Treated - Dokteronline
Goedgekeurde partners
Partnerships
0
Producten
0
Behandelingen
0
Partners
0 K
Blije klanten

Onze lezers aan het woord

5/5

EurMedi.com is mijn betrouwbare bron voor medische informatie geworden. De artikelen zijn duidelijk, to-the-point, en altijd gebaseerd op wetenschappelijke feiten. Ik voel me veilig met de kennis die ik hier opdoe

James
James
5/5

Als iemand die regelmatig medische updates nodig heeft, waardeer ik enorm hoe EurMedi de informatie toegankelijk en begrijpelijk maakt. Hun team van professionals geeft me het vertrouwen dat ik de juiste info krijg.

David K
5/5

Ik bezoek jullie website nu al meerdere keren en ben altijd onder de indruk van de diepte van hun content en de eenvoudig te navigeren website. Hun focus op gebruikersfeedback toont echt aan dat ze om hun lezers geven!

Annemiek
Annemiek
5/5

Het is verfrissend om een medisch informatieve website te vinden die daadwerkelijk luistert naar wat lezers nodig hebben. EurMedi heeft me geholpen beter geïnformeerd te zijn over mijn gezondheidsopties.

Thomas
Vind informatie over je gezondheid
Vind de juiste medicatie
Vind de juiste behandeling
Raadpleeg een online arts
Medisch advies
Regie over je eigen gezondheid